tapijt

Het is geen groot geheim dat tapijten naast hun schoonheid ook worden gekocht voor hun lange termijn investering. Een authentiek tapijt wordt namelijk indien goed onderhouden met de jaren steeds meer waard.

Er zijn echter ook andere manieren waar men in kan investeren om hun vermogen niet alleen te beschermen maar ook nog beloont te worden! De afgelopen maanden is de populairiteit van Bitcoin en andere Cryptocurrencies mensen niet ontgaan. Steeds meer en meer mensen ( vooral jongeren) zijn begonnen met het investeren van een deel van hun vermogen aan deze nieuwe vorm van valuta. Niet alleen begint het duidelijk te worden dat cryptocurrencies de valuta van de toekomst begint te worden, ook daar staat er een mogelijk om uw vermogen te vergroten door er nu deel aan te nemen. Je zult je vast afvragen… hoe kan je nou een digitale munt in handen hebben, een perzische tapijt is toch iets wat ik thuis heb! Gelukkig is dat niet geheel de waarheid.

Cryptocurrencies zoals Bitcoin bieden de mogelijkheid dat je ze ook thuis buiten je computer kunt bewaren, met behulp van een hardware wallet ( een apparaat dat lijkt op een gewone usb stick).

Wat is de voordeel van je vermogen in Crypto investeren tenopzichte van een tapijt? Crypto’s lopen minder risico op schade. Je kunt gemakkelijk de usb in een la bewaren en er jaren niet op terug kijken. Een tapijt kost tijd en onderhoud ( maar je houdt er wel een mooi tapijt aan over).

Wil je graag beginnen met het kopen van Bitcoin of andere crypto currencies? Dan is het aan te raden dat je even op een site zoals Blockk gaat kijken. Wil je een beter beeld hebben van de technologie zelf? Kijk dan even op de Wikipedia van Blockchain, de achterliggende technologie!

Leave a Reply